לחם תירס הוא מאכל דרום אמריקאי מסורתי הנמצא על סקאלת ה-Comfort food חם, מלטף, מתקתק ונימוח, בתרבויות שונות הוא מוגש לצד בשר ותבשילי קדרה , אני מעדיפה אותו מוגש לצד חמאה ודבש עם קפה בוקר של אחרי החג...
בבלוג המשפחתי thekitchen mccabe
מצאתי אותו אפוי בתבניות כוורת אישיות,
ועל כל אחת מהן נמזג דבש טהור וטבעי.
אני מכינה אותו גם ללא התבנית המקסימה הזו
מצאתי אותו אפוי בתבניות כוורת אישיות,
ועל כל אחת מהן נמזג דבש טהור וטבעי.
אני מכינה אותו גם ללא התבנית המקסימה הזו
מתכון בסיסי ללחם תירס
כוס קמח תירס צהוב (פולנטה )
כוס קמח תופח
קורט מלח
חצי כוס סוכר
100 גרם חמאה
כוס חלב
2 ביצים גדולות
רבע כוס דבש
אני אוהבת להוסיף קצת צ'לי גרוס בשביל העוקץ.
כוס קמח תופח
קורט מלח
חצי כוס סוכר
100 גרם חמאה
כוס חלב
2 ביצים גדולות
רבע כוס דבש
אני אוהבת להוסיף קצת צ'לי גרוס בשביל העוקץ.
חממים התנור 180 מעלות.
בקערה גדולה, מערבבים יחד קמח התירס, קמח תופח, סוכר ומלח.
בקערה אחרת, מערבבים יחד את החלב, ביצה, חמאה, ודבש.
מוסיפים את החומרים היבשים לרטובים ומערבבים למסה אחידה
בקערה גדולה, מערבבים יחד קמח התירס, קמח תופח, סוכר ומלח.
בקערה אחרת, מערבבים יחד את החלב, ביצה, חמאה, ודבש.
מוסיפים את החומרים היבשים לרטובים ומערבבים למסה אחידה
מחלקים את הבלילה באופן שווה בין 12 תבניות המאפינס
ואופים במשך 15 דקות
הכי טעים חמים עם חמאה ודבש
ואופים במשך 15 דקות
הכי טעים חמים עם חמאה ודבש
להנאתכם
דורית קינן
דורית קינן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה