דורית קינן, בעלת תואר קולינריי - שף פטיסריי שף שוקוליטריי מהאקדמיה הגבוהה SERIA בבריסל וכן למדתי עיצוב תעשייתי בבצלאל, ירושלים.
התאהבתי במקצוע הפטיסריי (עוד לפני שיצאתי למסע לימודי הקולינריה בבריסל) כשהבנתי שהמקצוע מלא רזים וסודות, מלא בטעמים, חומרים ומרקמים. יצאתי כדי לפצח אותם, להבין את החיבור, למצוא את נקודת המוצא, להבין את המקצוע לעומקו.
במסע הזה מצאתי את מה שחיפשתי ואפילו יותר מכך, וכשמצאתי התאהבתי במקצוע יותר, הצלחתי ליצור אין סוף קינוחים מתוך תבניות פשוטות, עם המון דימיון ויצירתיות.
על אף שאין לי פטיסריי משלי אני ממשיכה לפתח קינוחים ממתכונים בסיסיים מהפטיסריי הצרפתי וממקומות אקזוטיים אחרים.
היום אני מלמדת, מצלמת, טועמת, כותבת ומשתפת.
כמו כן אני אמא במשרה מלאה לשני בנים שנותנים לי השראות הגדולות של החיים ומראים לי כמה החיים מתוקים.
מקווה שהמידע יוסיף לכם ידע ותשוקה
להנאתכם
דורית קינן
התאהבתי במקצוע הפטיסריי (עוד לפני שיצאתי למסע לימודי הקולינריה בבריסל) כשהבנתי שהמקצוע מלא רזים וסודות, מלא בטעמים, חומרים ומרקמים. יצאתי כדי לפצח אותם, להבין את החיבור, למצוא את נקודת המוצא, להבין את המקצוע לעומקו.
במסע הזה מצאתי את מה שחיפשתי ואפילו יותר מכך, וכשמצאתי התאהבתי במקצוע יותר, הצלחתי ליצור אין סוף קינוחים מתוך תבניות פשוטות, עם המון דימיון ויצירתיות.
על אף שאין לי פטיסריי משלי אני ממשיכה לפתח קינוחים ממתכונים בסיסיים מהפטיסריי הצרפתי וממקומות אקזוטיים אחרים.
היום אני מלמדת, מצלמת, טועמת, כותבת ומשתפת.
כמו כן אני אמא במשרה מלאה לשני בנים שנותנים לי השראות הגדולות של החיים ומראים לי כמה החיים מתוקים.
מקווה שהמידע יוסיף לכם ידע ותשוקה
להנאתכם
דורית קינן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה