קוביות של גנאש שוקולד הן הצורה האלגנטית והעכשווית להגשת טראפלס.
גאנש הוא שם כולל למיזוג שמנת ושוקולד, טעמו מרקמו וצבעו משתנים בעקבות היחס בין השמנת לבין השוקולד וכן בין סוגי השוקולד השונים.
יחס בסיסי בגנאש הוא 1:1 שמנת שוקולד, אך כל סוג שוקולד סופג שמנת אחרת ולכן היחסים משתנים.
גאנש הוא שם כולל למיזוג שמנת ושוקולד, טעמו מרקמו וצבעו משתנים בעקבות היחס בין השמנת לבין השוקולד וכן בין סוגי השוקולד השונים.
יחס בסיסי בגנאש הוא 1:1 שמנת שוקולד, אך כל סוג שוקולד סופג שמנת אחרת ולכן היחסים משתנים.
שיטת ההכנה זהה גם שהיחס בין המרכיבים משתנה: חימום השמנת,
ערבובה עם פתיתי שוקולד וצינון המסה יוצר גנאש עשיר.
350 גרם שוקולד מרירי או חלב בפתיתים
350 גרם שמנת מתוקה
ניתן לתבל את השמנת בתבלינים כמו גרדת תפוז או ווניל להעשרת הטראפלס.
ניתן לתבל את השמנת בתבלינים כמו גרדת תפוז או ווניל להעשרת הטראפלס.
מחממים שמנת לסף
רתיחה מוזגים על פתיתי השוקולד
מסננים ומצננים.
מצפים תבנית 20*20 בנייר אפיה ומוזגים את התערובת
מקפיאים ליממה.
חותכים לקוביות ומגישים.
או מוזגים לתוך תבניות אישיות צורניות של סיליקון
מקפיאים ליממה.
משחררים מתבנית הסיליקון ומגישים.
ניתן לצפות בקקאו, קוקוס....
מצפים תבנית 20*20 בנייר אפיה ומוזגים את התערובת
מקפיאים ליממה.
חותכים לקוביות ומגישים.
או מוזגים לתוך תבניות אישיות צורניות של סיליקון
מקפיאים ליממה.
משחררים מתבנית הסיליקון ומגישים.
ניתן לצפות בקקאו, קוקוס....