הוא נרקא משקה האלים כי האלים האצטקים היו הראשונים לשתות אותו, הם שתו אותו מריר עם קינמון וצילי. מאז שוקולה שו הוא משקה אירופאי וניתן להזמינו בכל בית קפה בפריז.
אני אוהבת את שיטת ההגשה "עשה זאת בעצמך" כוס גדולה ובה חלב ושמנת חם ליצדו קוביות שוקולד מריר וקערה של קצפת לא ממותקת.
הלקוח מרכיב לעצמו את המשקה וטובל לו את קורסון השוקולד הפריך במשקה שוקולד שו המתוק מריר.
והחיים יפים.
מתכון שלי למשקה האלים
500 מיל חלב
250 מיל שמנת מתוקה
מקל וניל
300 גרם שוקולד מריר
50 גרם קקאו הולנדי כהה משובח
לחמם שמנת חלב ומקל וניל חרוץ לאורכו לסף רתיחה להסיר מהאש.
להוסיף קקאו ושוקולד תוך ערבוב תמיד, לסנן את התערובת.
למזוג לכוסות הגשה
להגיש חם עם שמנת מוקצפת לא ממותקת.
להנאתכם
דורית קינן
אני אוהבת את שיטת ההגשה "עשה זאת בעצמך" כוס גדולה ובה חלב ושמנת חם ליצדו קוביות שוקולד מריר וקערה של קצפת לא ממותקת.
הלקוח מרכיב לעצמו את המשקה וטובל לו את קורסון השוקולד הפריך במשקה שוקולד שו המתוק מריר.
והחיים יפים.
מתכון שלי למשקה האלים
500 מיל חלב
250 מיל שמנת מתוקה
מקל וניל
300 גרם שוקולד מריר
50 גרם קקאו הולנדי כהה משובח
לחמם שמנת חלב ומקל וניל חרוץ לאורכו לסף רתיחה להסיר מהאש.
להוסיף קקאו ושוקולד תוך ערבוב תמיד, לסנן את התערובת.
למזוג לכוסות הגשה
להגיש חם עם שמנת מוקצפת לא ממותקת.
להנאתכם
דורית קינן