זיכרון ילדות ישן של מרמלדה בעלת שכבות צבעוניות מצופה בסוכר ועטופה בנייר צלופן המונחת ליד הקופה של נסים בעל המכולת השכונתית. כמה רחוק הלכתי כדי להגיע אליה הכי קרוב שאפשר. Pates de fruits מחית פרי טבעי מומתקת ומצומצמת על אש קטנה הופכת לרכה וצמיגית כשמוסיפים לה סוכר, גלוקוז ופקטין, כאשר היא מתקררת היא מתקשה לצורה בה נוצקה. הפרי טבעי, ההכנה קלה אך דורשת מד חום סוכר, פקטין וגלוקוז (ניתן לרכוש בחנויות מתמחות כמו "לגעת באוכל"), התוצאה רכה, טעמו של הפרי חזק, צבעו עז, ציפוי הסוכר מתפצפץ ומשתלב ברכותו של הממתק. עונג צרוף.
פירות יער המתכון הבסיסי Pates de fruits
250 גרם מחית פירות יער (סוג אחד או תערובת)
200 גרם סוכר
5 גרם פקטין
50 גרם גלוקוז
מיץ מחצי לימון.
לערבב פקטין עם 30 גרם סוכר.
לחמם את מחית הפרי ל 40 מעלות.
להוסיף את תערובת הפקטין סוכר ולערבב
להוסיף את הסוכר שנותר והגלוקוז.
להעלות את המסה ל 105 מעלות.
להוסיף מיץ לימון.
להעביר לתבנית 20*20 (או לתבנית סיליקון אישית)
לצנן
לחתוך לריבועים או לשחרר מתבניות הסיליקון ולצפות בסוכר.
להגיש כממתק או כקישוטים לקינוחים.
להנאתכם
דורית קינן
דורית קינן