אני אוהבת את הטבע ואת אין סוף האפשרויות שהוא מעניק לי ליצור במטבח, לו יכולתי הייתי ממזגת כל מתכון בקולי של פירות, קולי הם פרות טריים שנטחנו עם מעט סוכר ותבלינים, אין ממש מתכון ואין ממש חוקים או יחסים. פשוט לטחון פרי עונתי עם מעט סוכר לשבירת חמיצותו ולשימור צבעו, לתבל בתבלינים מתאימים. הקולי ישדרג כל קינוח, כל גלידה , כל מאפה, על פנקיק או מרנג
כן
תנסו את זה בבית .....
מתכון שלי לקולי פרות אדומים
500 גרם פרות אדומים
50 גרם סוכר
מיץ מחצי לימון
2 עלי בזיליקום טריים
טוחנים את כל החומרים במעבד מזון שומרים בבקבוקים וניתן להקפיא עד חודש.
תחשבו על שילובי קולי של מנגו וצילי... קולי משמש ודבש... קולי ליצי ולמון גרס... קולי תותים ונענע... קולי מלון ... קולי אבטיח ועלי זעתר....
להנאתכם
דורית קינן
דורית קינן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה