הקיץ מתחיל להתרחק, החגים מתקרבים. החלטתי להכין קלפוטי תפוחי גרנד סמיט. את ההשראה לקחתי מהבוג הקסום : fraeulein-gluecklich המתכון שלי בסיסי ופשוט הבלילה אוורירית ומתקתקה התפוחים חמצמצים ופריכים
קולפים ופורסים שבעה תפוחי גרנד סמיט ומצופפים אותם בתבנית חסינת חום.
לבלילה:
250 מיל שמנת
250 מיל חלב
4 ביצים
2 חלמונים
רבע כוס סוכר
רבע כוס קמח
ווניל , מלח , קינמון
מערבבים רטובים מוסיפים את היבשים ומאחדים לבלילה אחידה. מוזגים את הבלילה על התפוחים בתבנית ואופים 180 מעלות 40 דקות או עד שהבלילה מתיצבת. הכי טעים חם מהתנור עם גלידת וניל.
להנאתכם
דורית קינן
קולפים ופורסים שבעה תפוחי גרנד סמיט ומצופפים אותם בתבנית חסינת חום.
לבלילה:
250 מיל שמנת
250 מיל חלב
4 ביצים
2 חלמונים
רבע כוס סוכר
רבע כוס קמח
ווניל , מלח , קינמון
מערבבים רטובים מוסיפים את היבשים ומאחדים לבלילה אחידה. מוזגים את הבלילה על התפוחים בתבנית ואופים 180 מעלות 40 דקות או עד שהבלילה מתיצבת. הכי טעים חם מהתנור עם גלידת וניל.
להנאתכם
דורית קינן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה