עשירה בשוקולד בלגי משובח, חמאה, סוכר, ביצים ומעט שקדים טחונים.
היא נימוחה במידה, פשוטה להכנה ומאוד טעימה. אצלי היא כבר עברה אינטרפטציות אין סופיות של הוספות תבלינים, המרות הקמחים ואפילו שינוי היחסים, אני לא מתפשרת על שוקולד בלגי משובח ומשתמשת בשוקולד קליבו 56% קקאו במתיקות עדינה, שכן כל סוג שוקולד שייבחר ישנה את התוצאה הסופית של העוגה.
מתכון לעוגת שוקולד ללא קמח
300 ג שוקולד בלגי משובח 56% קקאו
200 ג חמאה
200 ג סוכר
5 ביצים
5 כפות גדושות של אבקת שקדים.
300 ג שוקולד בלגי משובח 56% קקאו
200 ג חמאה
200 ג סוכר
5 ביצים
5 כפות גדושות של אבקת שקדים.
על בא מרי ממיסים חמאה שוקולד וסוכר
מערבבים למסה אחידה
כשהתערובת חלקה וקרה
מוסיפים תוך כדי ערבוב (לא הקצפה) ביצה אחר ביצה
ומקפלים כף אחר כף של אבקת שקדים.
אופים 30 דקות 180 מעלות
זורים אבקת סוכר.
מערבבים למסה אחידה
כשהתערובת חלקה וקרה
מוסיפים תוך כדי ערבוב (לא הקצפה) ביצה אחר ביצה
ומקפלים כף אחר כף של אבקת שקדים.
אופים 30 דקות 180 מעלות
זורים אבקת סוכר.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה